Stenen i indkørslen til Farmen

Farmens Lab

Vores fantastiske liv med retrieveren startede for mange år siden.

Farmen

Farmen er vores grund og hus. Vi elsker bare det sted, og det har betydningen af overflod for os begge to. Det gør os glade og giver os ro. Vores labber har masser af plads at boltre sig på. Vi nyder hvert eneste øjeblik, vi sætter fødderne i jorden hér. Det er en  zen-fornemmelse at være her. Vores taknemlighed kender ingen grænser - TAK  💖

Om Os og Labberne

Søren og jeg har altid haft hund i vores liv, og vi fik selv stamtavle-labber i 2004, og eget kennelnavn siden 2007.

Fuldstændig fantastisk hunderace.

Vi startede med udstillingstypen, men har nu den slanke jagttype, som er lidt større end den oprindelig kaldte "Formel1" lab.

Vi elsker dem, og de har mega plads at være på, hvor vi også træner dem i jagttræning, da vi har tilladelse til at skyde til hundetræning og har egen sø til vandtræning, og det hele munder ud i at vi begge siger ja tak til apporteringsjagter om efteråret.

Søren har et ønske i 2024 om at gå til jagttræning og komme på markprøve igen, så det glæder han sig til.

Vores drenge hunde

Farmens Lab Buster - 

"Bosse" - 7 år


Vores skønne spasmager. Bosse tror stadig at han kun er 2 år, og det elsker vi ham for. Han er en eminent jagthund for os, selvom han larmer lidt inden vi starter, for han er mega utålmodig. Han elsker flokken, og nurser dem gerne. Han elsker at blive nusset.


DK

Farmens Lab Dines - 

"Nesser" - 4 år


Vores skønne zen-hund. Han er den mest afslappende hund i flokken. Han elsker at blive nusset på ørerne og han hviler fuldstændig i sig selv. Jette bruger ham til sine sessioner med healing, hvis klienter er interesseret, fordi han har den totale ro i sig.


DK

Farmens Lab Eik - 

"Eik" - 2 år


Vores skønne yngstehund. Eik er fra E-kuldet som Nikka er mor til og Aske far til. Han er stadig en stor glad unghund, som rigtig gerne vil lære. Han er blevet noget højere end vi forventede, men han er stadig dejlig. Han er mega social og vil gerne hen til alle.


DK

Vores pige hunde

Toplab Zita - 

"Holly" - 11 år


Vores skønne alderspræcident. Holly har givet os mange skønne hvalpe, sammen med vores skønne Aske, som ikke er her mere. B-, C-, og D-kuldet. Hun har det stadig godt, og vil gerne løbe alene på engen, så ingen løber ind i hende, for hun ser ikke så godt mere.


DK

Kado Nikka - 

"Niko" - 5 år


Vores skønne spasmagerpige. Nikka er altid med på den værste, og det elsker vi hende for. Hun er så kærlig og glad, men meget selvstændig. Hun elsker at træne jagttræning, og er supernem at have et samspil med. Hun har været med på andejagt.


DK

Farmens Lab Dicte - 

"Dicte" - 4 år


Vores skønne Musepige. Dicte er blevet stereliseret, fordi hun ikke havde det godt med sin løbetid, og nu har hun det bare så godt. Hun er kommet til at hvile fuldstændig i sig selv, og derme kan vi så også nu have hende med på jagt, som nu er 2 gange i 2023.


DK

Farmens Lab hvalpekuld


A-kuldet blev født i 2007 af Kærtoftes Lab Tilde, hvor vi fik vores kennelnavn. Ingen af disse hvalpe/hunde lever mere.

B-kuldet blev født i 2016 af Holly, med Juventas Unbeaten Aske (2010-2021) som far. 

C-kuldet blev født i 2018 af Holly, med Aske som far.

D-kuldet blev født i 2019 af Holly, med Aske som far.

E-kuldet blev født i 2021 af Nikka, med Aske som far.

Farmens Lab hvalpekuld


Ja, vi har et kuld hvalpe fra tid til anden, især hvis vi selv skal have ny lab, eller hvis en nuværende Farmens Lab ejer skal have ny lab. Og jeg, Jette, elsker at passe de små tutter. Søren har ikke så meget tid til at være der for dem, men elsker dem også højt. Og det er så skønt at følge deres liv i de første 8 uger, indtil de flytter herfra.

De der har eller har haft en Farmens Lab hund, har bortset fra os selv, førsteret til en ny hvalp, og ellers har vi ingen ventelister, for jeg er bedst til at ringe til mine medmennesker med budskabet om, at nu er der en skøn ny hvalp til netop deres familie.

Men vi annoncerer her på siden, når vores pigehund har fået hvalpene, og der vil det tydeligt fremgå om der er hvalpe der ikke er reserveret, så hold øje med siden 🥰

Men du er altid velkommen til at kontakte os for info omkring din skønne FL hund, sende billeder, eller bare nyt - eller hvis du som evt. ny FL ejer ønsker mere info.

Vores egne hunde

Andre Farmens Lab hunde