Os & Hundene

Søren & Jette Hansen

Farmens Lab

Her bor Labrador Retrievere

Vores Labrador Retriever

Hvis du har en ide om at få en af Farmens Lab hvalpene, så vil vi råde dig til at læse lidt om disse typer labber her på siden 💖

De labbere der bor hos os, er en slankere model end udstillingstypen. Ikke nødvendigvis mindre i højden, for den kan godt være lidt højere til tider, men slankere. Nogle kan have tynde ben og spidse næser, og andre kan have "borderører", altså at ørerne ikke falder helt på plads uden hjælp. Og andre igen, kan have brede pander og snuder, bred brystkasse og hofter, og en tyk hale. Pels strukturen kan vairere fra det helt glatte uden underpels, til det tykke med bølger og løvemanke, og masser af underpels.

Temperamentet hos de labber der bor hos os, er meget forskellig fra udstillingstypen, da de er meget mere sensitive. og det sensitive sind, gør at den modtager alle dine signaler, både bevidste og ubevidste. Og også dine kropssignaler. Derfor er labberne i vores hus, ikke altid gode at have i hjem sammen med små børn, for de små børns bevægelser er hurtige og impulsive, og vil ofte stresse hunden.

Til gengæld er det en træningshund al den tid du har den, for den indlærer hele sit liv, for de er super nemme at lære noget. Vi træner med dem så tit vi kan, og når de er over 2 år, kommer de med Søren på apporteringsjagter. Vi lærer dem lydighed fra start, lærer dem at bære dummyer og afleverer alt til hånd, og træner vi dem i fiktive jagtøvelser.

Vi elsker dem højt, og de giver os tifold tilbage.

Overvejer du at få Farmens Labrador Retriever, får du en sensitiv hund, som ikke er glad for at du råber til den. Er du hård og ond ved den, trækker den sig fra dig, og du vil ikke kunne få det fantastiske samarbejde du ønsker. Er du til gengæld blid og sød ved den, vil den give dig tilfold tilbage. Er du altid ved dens side, får I et samarbejde der er eminent. Er du meget væk fra jeres fælles hjem, vil den også trække sig fra dig, fordi du ikke er der til at modtage dens ubetingede kærlighed. 

Gruppe for Farmens Lab Ejere på FaceBook

Hvis du har en Farmens Lab hund, så har vi en gruppe på FaceBook, hvor du kan søge om medlemsskab, og slå opslag op om eller med din hund.

I er meget velkomne til at søge om medlemskab i gruppen, hvis I vel at mærke er Farmens Lab ejere, og vi håber, at der kommer masser af billeder og tekst af de skønne FL-hunde. Gruppens ordstyrer er Rikke Greve med Kojak (Farmens Lab Calle / 2018) - Tak for det :) Det vil glæde os, hvis rigtig mange Farmens Lab ejere vil være med i gruppen - så del gerne, jer der allerede er med!

TUSIND TAK 💖

Farmens Labs Hvalpekasse 💖

Hvalpekassen er tom lige nu 💖

Vi skriver her på siden, når der er hvalpe hos os igen  💖

Vi har ikke hvalpekøbs ventelister, men er du seriøst interesseret i en Farmens Lab hvalp, så har du nok også tålmodighed til at vente til hvalpene er født. For at vide om den Labrador Retriever der bor hos os, er noget for dig, så læs mere om dem længere oppe på denne side. Men læs også om Labrador Retrievet andre steder, i bøger eller på internettet. Og så er det ret vigtigt at vide, at har du små børn, er de labbere her på Farmen, nok ikke så gode til dem.

Køb af en Farmens Lab hvalp

Én hvalp med DKK stamtavle + div. tilbehør i form af foder, brugsting og papirer, koster 14.000,- kr. 

Depositum ved FL  hvalpevalget! 

Ved valg til en hvalp fra Farmens Lab kuldet, betales der depositum af købsprisen og det er 2.000,- kr. 

Ved køb af en FL hvalp, betales der kontant eller på MobilePay 60670887, eller ved bankoverførsel efter aftale, kvittering for depositum, skal medbringes ved førstkomne besøg, og kvittering på restbeløb, afhentning af hvalp.

Når tiden kommer til at du kan komme på besøg og se hvalpene, aftaler vi en dag og tid, så ikke alle kommer samtidig, det bliver for meget for hvalpene! 

OBS! Dukker du ikke op til dit aftalte besøg uden nogen form for afmelding, er det ikke muligt at komme på besøg hos os og hvalpene igen! Din købsaftale annulleres og din ret til en Farmens Lab hvalp er forpasset! Har du betalt dit depositum på 2.000,- kr., gives det ikke retur! 

Farmens Lab Træf

Træf 3. juli 2021 💖

Tusind Tak til jer der mødte op.

TAK til alle, som mødte op og gjorde dagen super hyggelig, og TAK for jeres altid fantastiske gode humør, når vi ses 😍


Tak til Søren, som har 2 FL tæver: Ella (B) & Alma (D), for de evig velsmagende thebirkes 💥

Tak til Anne-Marie og Preben, som har FL tæven: Tilde (B), for uha dejlig vin, og tak fordi I blev og spiste frokost sammen med os 💥

Tak til Merete og Lars, som har FL tæven: Pisco (B), for en stor, flot, meget velduftende lavendel 💥

Tak til Henrik, Signe og børnene, som har FL han: Zaco (D), for de skønne vine og tak fordi I nåede at komme forbi 💥Vi påtænker, at arrangere en dag i foråret 2022 her på Farmen, hvor alle kan komme og få afprøvet hundens færdigheder indenfor jagttræning på land og i vand, men total udenfor konkurrence, og hvor vi selvfølgelig også har fortjent en sludder over kaffe/brød bordet.

Derudover har vi måske en ide om at mødes på Fyn på et tidspunkt, men det skal lige på plads først, så alle hører næremere.

Og vil du have helt eksakt info omkring disse ting, så hop ind i Farmens Lab gruppen på FB, hvor også ordstyrer Rikke Greve, som har FL han: Kojak (C), er klar til at byde dig velkommen 😍

Du kan ringe til os på mobil nr. 30700587, sende en sms, eller skrive en mail til os på farmens@outlook.dk 😍